Ready for release

Liefste supporters!

Het is tijd voor een hele korte update, maar wel een hele bijzondere…

Allereerst is het vandaag precies één jaar geleden, dat ik naar Nashville vertrok om mijn debut EP op te nemen. En wowie, wat is er dit jaar veel gebeurd (met name achter de schermen;). Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie support en mega engelen geduld.

Sinds mijn laatste blog/vlog is de tijd echt voorbij gevlogen. Inmiddels heb ik mijn eerste huiskamerconcert gegeven, zijn de mixes definitief af, is er een toffe promo gemaakt en staan alle puntjes op de ‘i’. We are ready to release:)

En dus… wat is er mooier dan, dat ik nu aan jullie kan vertellen, dat as. maandag (1 mei) mijn eerste single “THE BEGINNING OF ME” gereleased wordt! Yes! Het is zover. Deze week is de single verkrijgbaar op iTunes en Spotify.

Deze single-release is nog even een stapje vooraf aan de EP-release. Daar zal ik jullie binnenkort meer over vertellen, want voor dat feestje zijn jullie natuurlijk allemaal uitgenodigd! En die complete EP komt dan uiteraard ook jullie kant op:)

Ik zal jullie de komende dagen zoveel mogelijk up to date houden van alle gebeurtenissen. Zo zal ik jullie de promo kunnen laten zien en komt de single misschien nog even op de radio voorbij:) Mocht je nóg meer op de hoogte blijven deze week, houd dan ook mijn social media in de gaten.

Voor nu in ieder geval dit: