I’m still here! Listen up!

Zo. Dat duurde even… Het was even stil aan het blog-front:) Maar geen zorgen, I’m still here en… in plaats van alleen een korte update te schrijven, ga ik binnenkort ook echt van me laten horen! YES!

De afgelopen weken hebben Henk en ik hard gewerkt om de plaat af te maken en de puntjes op de ‘i’ te zetten. Perfectionist als ik ben, wilde ik mijn vocals echt goed en met het juiste gevoel op de plaat hebben en qua productie heeft Henk hier en daar nog een en ander verfijnd. Ook hebben we nog backing vocals en extra overdubs opgenomen (overdubs zijn aanvullende partijen die achteraf worden toegevoegd aan de muziek, denk aan een solo van een cello). We zijn er echt bijna! Zodra we klaar zijn met het laatste polijsten van alle songs, kan het geheel gemixt worden en kunnen we de EP afronden.

Dan volgt er alleen nog een nieuwe fase; hoe gaan we de EP releasen, wanneer gaan we officieel releasen, wat wordt een single? etc. etc. Om dat allemaal goed in de steigers te zetten, hebben we ook nog even wat tijd nodig. Ik weet daarom nog niet precies wanneer ik jullie de EP kan presenteren… Ik hoop natuurlijk sooner than later en ik houd jullie op de hoogte zodra ik nieuws heb:)

 

Maaaaar… Ik kan jullie wel al LIVE wat laten horen!!! Hoe dan? Nou…

 

As. Zaterdag, 27 Augustus speel ik op de UITMARKT op Museumplein in Amsterdam en kan ik voor het eerst de EP live laten horen!!! Toen Stichting Voordekunst vroeg of ik een half uur wilde spelen op het Provincie Noord-Holland Podium (naast het hoofdpodium), greep ik die kans natuurlijk met beide handen aan! Spannund, maar vooral supertof! 🙂

Voor deze gelegenheid hebben we een te gekke band om me heen verzameld: Jeroen van Santen (drums), Pieter Bakker (bas), Bernard Gepken (gitaar/banjo/steel), Arend Jansen (gitaar) en Denise Brand (piano). Stuk voor stuk topmuzikanten en samen met hen ga ik een teaser van de EP geven.

Dus, als je wilt/kunt/in de buurt bent: You’re invited!
Het is gratis en gezellig en nóg gezelliger als jij erbij bent! 😉

Datum:           Zaterdag, 27 Augustus
Waar:             Museumplein, Amsterdam
Podium:         24; Provincie Noord-Holland
Tijd:               15:30 – 16:00 uur

Uitmarkt plattegrondCheck hier: Het Dagprogramma van Podium 24

En zie hier: Yours truly:)